Logo

Si želite odlične prednovoletne zabave, ki bo vsem obiskovalcem, pa tudi vam ostala v lepem spominu? Dan na katerem vam ne bo potrebno skrbeti ali bo zmanjkalo hrane, pijače ali prigrizkov?

Zabave, kjer boste lahko brezskrbno uživali vedoč, da je za vse poskrbljeno? Brezskrbnega dogodka, kjer bodo lahko vaše misli le pri stvareh, ki v življenju resnično štejejo – kjer se boste lahko predali sproščanju ter uživali v družbi prijateljev, znancev, poslovnih partnerjev?

Dogodek lahko načrtujemo tudi kot promocijo vin izbranega vinarja, ki se kakor se spodobi za decembrski čas, zaključi z vrhunskimi peninami. Ali pa imate raje odlične zgodbe o Whiskeyu?Potem vas vabimo, da nas obiščete ali kontaktirate. Skupaj se bomo posvetovali ter dogovorili za organizacijo vašega praznovanja. Naša storitev je celostna – poskrbimo za vse podrobnosti, ki obsegajo pripravo prostora, pogrinjkov, prigrizkov, hrane ter pijače, profesionalno strežbo, opremo in dekoracijo, ter skupaj sestavljajo nepozabno in čudovito kulinarično doživetje.
Našim naročnikom nudimo odličen ter ugodno organiziran dogodek, ki bo poskrbel za veselo vzdušje ter odlično atmosfero, hkrati pa bo napolnil želodčke še tako zahtevnih sladokuscev. Za več informacij pokličite na 041-619-747 ali pa nam pošljite povpraševanje.

 • Najem prostora


  Ste si morda zaželeli organizirati zabavo, sestanek, promovirati vaš posel...ali druženje kar tako? Zaupajte nam Vaše želje. Pomagali Vam bomo organizirati praznovanje, obletnico, poslovni sestanek oziroma večer, kot si želite. Glede na Vaše želje, bomo skupaj poiskali rešitev in poskrbeli za prijeten dan, večer za Vas in Vaše povabljene.

  Ponudba vrhunskih vin dopolnjuje in da posebno noto izbrani hrani, katero pripravimo glede na Vaše želje in potrebe.

  Morda...bi želeli imeti večer, v katerem bi Vas zanimala le promocija vin izbranega vinarja, raznolikost žganih pijač, Whiskey in njegova pot, rum ter njegovi okusi, večer koktejlov....? Pokličite ali nam pošljite sporočilo!


 • E-novice


  Prijavi se na e-novice in prejemaj najnovejša obvestila našega bara. Obveščen boš o vseh dogodkih in akcijah, ki jih pripravljamo v Pop Art Wine Baru.


 • Ponudba


  Vina  Penine  Piva  Rum  Koktejli  Likerji  Whiskey